השבוע צילמתי כוס בירה של מכבי. התחלתי בקיבוע הכוס הריקה, עברתי להעמדת התאורה ו…לעבודה.
לצורך הצילום הכנתי מראש כמות גדולה של בירות במקרר והקצאתי אסיסטנטית אחת לייצור תמידי של קצף.
הבירה זרמה בסטודיו באותו יום כמו מים, עוד בקבוק ריק הצטרף לערימה ואנחנו
התחלנו להיות כבר מסטולים מאדי האלכוהול.
מי יכול לנחש בכמה בקבוקי בירה השתמשנו באותו יום לצורך צילום כוס אחת? בין המנחשים נכון יוגרלו 3 שישיות של בירה.
42 בקבוקי בירה
מדוע לא הוגש אוכל עם הבירה איפה היה השף?
מדוע הכל בדיעבד איפה החדווה בלחלוק את שמחת הזרימה של הבירה?
לא משנה בכמה בקבוקים השתמשתם, אלא כמה נשארו, מתי, ומי על האש?!?!
איפה אפשר למצוא או לקנות כוס כזאת בדיוק?