צילום מזון טוב צריך להיות טעים!  ולמה הכוונה?
צילום מזון טעים הוא כזה אשר ימשוך את העין להביט בו, יגרום לאף "להריח" את הניחוח העולה ממנו ויגרום לפה להתחיל לחוש בטעם שלו.
כאשר אנחנו מתכננים צילום ישנן שתי דרכי פעולה עיקריות בהן ניתן לפעול. דרך פעולה ראשונה היא צילום בסטודיו, או מחוצה לו, עבור לקוח ספציפי למען מטרה מסחרית מסוימת. צילום אשר נעשה בדר"כ בעזרת גורם חיצוני כולשהו, כדוגמת סטייליסטית (מעצבת) מזון, שף, כלי אוכל מיוחדים וכדומה.
דרך הפעולה השניה היא צילום בסטודיו, או מחוצה לו, ללא עזרת גורם חיצוני כולשהו. צילום כדוגמת זה נעשה בדר"כ על מנת לצבור נסיון, לבנות תיק עבודות, להעלות תמונות לאתר אינטרנט וכול'. על דרך פעולה זו נרחיב בהמשך.
המשותף לכל צילומי המזון שאראה לכם כאן הוא שהם נעשו בסטודיו מחומרי גלם נגישים ופשוטים והם ההוכחה שאפשר להגיע לבד לתוצאות מאד טובות ובעיקר – טעימות!
אשמח לשתף אתכם בחויות, בפרטים הטכנים וגם לענות על שאלות.
תהנו!